Νέα αεροπορική τραγωδία με έξι νεκρούς στο Κλίβελαντ

30/12/16 • 15:13 | UPD 30/12/16 • 15:22

Νέα αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς ιδιωτικό αεροπλάνο τύπου Τσέσνα κατέπεσε μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Κλίβελαντ, κοντά στη λίμνη Έρι.

Στο μικρό αεροσκάφος επέβαιναν έξι άτομα, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και τρία παιδιά. Οι επιβάτες του αεροπλάνου είχαν αποχωρήσει από τον αγώνα μπάσκετ των Κλίβελαντ Καβαλίερς και είχαν προορισμό το Πανεπιστήμιο του Οχάιο.

Όπως επισημάνθηκε από τις αμερικανικές αρχές, οι επιβάτες δεν είχαν καμία σχέση με το Πανεπιστήμιο, ενώ δεν δόθηκαν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα, έως ότου εντοπιστούν και αναγνωριστούν από τους συγγενείς τους.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή γύρω από τη λίμνη Έρι, ενώ δεν έχει «σβήσει» η ελπίδα να υπάρχουν επιζώντες. Το συγκεκριμένο αεροπλάνο είχε τη δυνατότητα μεταφοράς έως και 11 ατόμων, ωστόσο οι πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι αρχές από την αρμόδια υπηρεσία του αεροδρομίου του Κλίβελαντ, ήταν ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν έξι άνθρωποι, τρεις ενήλικες και τρία παιδιά.