Χριστουγεννιάτικο πάρτι στην Αυστραλία «άφησε» πίσω του…. 15 τόνους σκουπίδια

28/12/16 • 09:52 | UPD 28/12/16 • 09:53

Σάλο έχουν προκαλέσει στην Αυστραλία οι εικόνες από την παραλία Coogee στην οποία διοργανώθηκε υπαίθριο πάρτι για τα Χριστούγεννα καθώς και στις οποίες φαίνεται ένα μέρος των συνολικά 15 τόνων σκουπιδιών που άφησαν πίσω τους όσοι γιόρτασαν εκεί.

Σε μια προσπάθεια να εμποδίσει παρόμοια φαινόμενα η δημοτική αρχή της περιοχής αποφάσισε – εκ των υστέρων – να απαγορεύσει τη χρήση αλκοόλ στην παραλία.

Συνολικά στο υπαίθριο πάρτι εκτιμάται ότι παραβρέθηκαν περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι, οι οποίοι επέλεξαν τη συγκεκριμένη παραλία γιατί σε αυτή επιτρεπόταν η κατανάλωση αλκοόλ.

Ο δήμαρχος της περιοχής έκανε λόγο για «ισοπέδωση» της περιοχής από τους επισκέπτες οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν ταξιδιώτες.

«Οι ντόπιοι δεν μπορούν να απολαύσουν την παραλία, δεν μπορούν να πάνε βόλτα με τα παιδιά τους χωρίς να σκοντάψουν σε κάποιο άδειο μπουκάλι. Η παραλία έχει γίνει βρώμικη και επικίνδυνη» έγραψε ένας κάτοικος της περιοχής σε φωτογραφία που ανήρτησε στο Facebook.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικράτησε στην παραλία ήταν ότι οι ναυγοσώστες αποχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής από φόβο για την σωματική τους ακεραιότητα.

Η παραλία Coogee πάντως αναμένεται να προσελκύσει πολλούς ταξιδιώτες και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς καθώς εκεί την πρώτη ημέρα του χρόνου διεξάγεται σόου με βεγγαλικά.

Copy link
Powered by Social Snap