Τί είπε ο άνθρωπος που βρήκε νεκρό τον Τζορτζ Μάικλ [εικόνες]

26/12/16 • 22:08 | UPD 26/12/16 • 22:08

Ο κομμωτής Φάντι Φάουαζ που ήταν ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ ήταν  ο πρώτος που τον είδε νεκρό, στο σπίτι του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με μια ανάρτησή του στο twitter.

«Αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Το να βρίσκεις τον σύντροφό σου να έχει πεθάνει ειρηνικά στο κρεβάτι το πρωί… Δεν θα πάψεις ποτέ να μου λείπεις..ΧΧ.» έγραψε ο Φάντι.

Αυτοπροσχέδιο

Σύμφωνα με τα βρετανικά ταμπλόιντς ο κομμωτής από το Λονδίνο είχε σχέση με τον Τζορτζ Μάικλ από το 2012, όταν ο τραγουδιστής χώρισε από τον Κένι Γκος. Σύμφωνα όμως με την Sun φίλος των Μάικλ και Γκος δήλωνε μερικές εβδομάδες νωρίτερα: «Ο Τζορτζ και ο Κένι, περνούν και πάλι χρόνο μαζί και είναι μια πολύ ενθουσιώδης στιγμή για όλους εμάς που είχαμε στεναχωρηθεί τόσο τα τελευταία χρόνια. Υπήρχαν κάποιες πραγματικά σκοτεινές περίοδοι για τον Τζορτζ, ειδικά κατά τη διάρκεια του χωρισμού τους. Όταν ήταν μαζί του, πάντα υπήρχε κάτι που τον κρατούσε καλά. Δεν ήταν ποτέ εύκολο, αλλά ο Κένι είναι η αγάπη της ζωής του και είναι πολύ καλό για εκείνον. Οπότε είναι πολύ καλά νέα».

Αυτοπροσχέδιο

Αυτοπροσχέδιο

Αυτοπροσχέδιο

Αυτοπροσχέδιο