Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Σεισμός στην Αχαΐα μεγέθους 4,1 Ρίχτερ

Ο Μπόρατ… ξαναχτύπησε: Η νέα ταινία, ο εκτεθειμένος Τζουλιάνι και το χέρι στο παντελόνι

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
4 λεπτά
Ο Μπόρατ… ξαναχτύπησε: Η νέα ταινία, ο εκτεθειμένος Τζουλιάνι και το χέρι στο παντελόνι

Σε μια -αν μη τι άλλο- άβολη στάση, ξαπλωμένο στο κρεβάτι δωματίου ξενοδοχείου με το χέρι στο παντελόνι του μπροστά σε μια νεαρή γυναίκα, που παριστάνει τη δημοσιογράφο, συνέλαβε ο φακός τον Ρούντι Τζουλιάνι σε μια σκηνή από την τελευταία ταινία του Σάσα Μπάρον Κοέν.

Η σκηνή γυρίστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο και ο προσωπικός δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να βάζει το χέρι του στο παντελόνι και να αγγίζει τα γεννητικά του όργανα μπροστά στη γυναίκα. Ο 76χρονος Τζουλιάνι, που πήρε το τρίτο του διαζύγιο τον περασμένο Δεκέμβριο, πήγε στο ξενοδοχείο νομίζοντας ότι θα του έπαιρναν συνέντευξη για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού από την κυβέρνηση Τραμπ.

[fwduvp preset_id=”test” playlist_id=”Test”]

Η νεαρή γυναίκα τον φλερτάρει και τον προσκαλεί στο δωμάτιο, που είναι παγιδευμένο με κρυφές κάμερες. Ο Τζουλιάνι της ζητά τότε το τηλέφωνο και τη διεύθυνσή της, ξαπλώνει στο κρεβάτι για να φτιάξει το πουκάμισό του αφού εκείνη του έχει αφαιρέσει το μικρόφωνο κι έχει τα χέρια του στο παντελόνι, όταν εισβάλλει στο δωμάτιο ο Σάσα Μπάρον Κοέν με μια περίεργη αμφίεση φωνάζοντας ότι η κοπέλα, που παριστάνει στην ταινία την κόρη του, «είναι μόλις 15 ετών».

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Σύμφωνα με το IMDB, η ηθοποιός Μαρία Μπακάλοβα, που υποδύεται τη δημοσιογράφο στην επίμαχη σκηνή, είναι 24 ετών.

Ο Τζουλιάνι στην εβδομαδιαία εκπομπή του στο ραδιοφωνικό σταθμό WABC έκανε λόγο για «στημένη» σκηνή. «Έφτιαχνα το πουκάμισό μου, σας διαβεβαιώ, μόνον αυτό έκανα», είπε, υποστηρίζοντας πως κατάλαβε ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε όταν η γυναίκα τον ρώτησε αν ήθελε μασάζ.

«Σε καμία χρονική στιγμή, πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τη συνέντευξη δεν είχα ανάρμοστη συμπεριφορά», ανέφερε αργότερα στο Twitter. «Αν ο Σάσα Μπάρον Κοέν υπαινίσσεται το αντίθετο, τότε είναι ένας ψεύτης», είπε, αλλά φαίνεται ότι δεν έπεισε με τις εξηγήσεις του χρήστες του Twitter.

Ο ίδιος συνέδεσε το περιστατικό με μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης μετά το δημοσίευμα της New York Post, που εμπλέκει τον Τζο Μπάιντεν και τον γιο του Χάντερ σε υπόθεση διαφθοράς στην Ουκρανία.

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκη είχε καλέσει την αστυνομία μετά το συμβάν, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι διατάχθηκε έρευνα. Ο Τζουλιάνι είχε μιλήσει τότε για την αλλόκοτη συνάντησή του με τον Σάσα Μπάρον Κοέν στην Page Six , χωρίς να αναφερθεί στο περιστατικό στο κρεβάτι. «Μπήκε αυτός ο τύπος τρέχοντας, φορώντας ένα τρελό, θα έλεγα ροζ ρούχο τρανσέξουαλ.

Ήταν ένα ροζ μπικίνι με δαντέλα, κάτω από ένα φωσφοριζέ τοπάκι, έδειχνε αλλόκοτο. Είχε γενειάδα, γυμνά πόδια και δεν θα τον αποκαλούσα ελκυστικό. Μπήκε ουρλιάζοντας και νόμισα ότι θα πρέπει να πρόκειται για κάποια απάτη και το κάλεσα την αστυνομία. Εκείνος έφυγε. Μόνον αργότερα συνειδητοποίησαν ότι θα πρέπει να ήταν ο Σάσα Μπάρον Κοέν. Σκέφθηκα όλους όσους είχε εξαπατήσει προηγουμένως και αισθάνθηκα καλά που δεν την έφερε και σε μένα», είπε.

Ειδήσεις 

Ο Πάπας Φραγκίσκος έγραψε ιστορία: Είπε ναι στο σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια

Από σήμερα στα ΑΤΜ τα αναδρομικά – Ποια ημέρα πληρώνεται κάθε ταμείο [αναλυτικοί πίνακες]

Κορωνοϊός: Ερχονται μάσκα παντού και μεσαμεσονύκτιο lockdown μετά την έκρηξη κρουσμάτων

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]