Συγκινεί με τα όσα γραφει για τους γιους της

Aυτές είναι οι άγνωστες επιστολές της πριγκίπισσας Νταϊάνα

23/12/16 • 23:40 | UPD 23/12/16 • 23:40

Το φως της δημοσιότητας είδαν για πρώτη φορά οι ιδιόχειρες επιστολές της πριγκίπισσας Νταϊάνα προς το φίλο και οικονόμο της Cyril Dickman.

Σε αυτές γραφει συγκινητικά λόγια για τους δύο γιους της, αλλα και για  προσωπικές οικογενειακές στιγμές της περιόδου 1984 – 1993. Σε ένα από αυτά τα γράμματα ( στις 17 Οκτωβρίου 1992) η αδικοχαμένη πριγκίπισσα γράφει για τον άτακτο Χάρι: «Τα αγόρια είναι καλά και τους αρέσει πολύ το οικοτροφείο, αν και ο Χάρι μπλέκεται συνεχώς σε μπελάδες!».

Αναφερόμενη  στη γέννηση του Χάρι έγραφε: «Η γέννηση ενός μικροσκοπικού ανθρώπου μας έχει συγκλονίσει και με δυσκολία μπορώ να αναπνεύσω από τα εκατοντάδες λουλούδια που καταφθάνουν εδώ!».

Η αξία των επιστολών εκτιμάται στις 15.000 στερλίνες και θα βγουν σε δημοπρασία στις 5 Ιανουαρίου μαζί με χριστουγεννιάτικες κάρτες που φέρουν τις υπογραφές του πρίγκιπα Καρόλου, της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου. «Ήθελα να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, Cyril, που μας σκέφτεσαι σε μία τόσο ευτυχισμένη στιγμή για εμάς, με πολλή αγάπη, Νταϊάνα», γράφει προς εκείνον μετά τη γέννηση του Χάρι.

Ακολουθούν κάποιες από τις επιστολές:

Αυτοπροσχέδιο

Αυτοπροσχέδιο

Αυτοπροσχέδιο

Αυτοπροσχέδιο