Οι πρώτες φωτογραφίες από το νοσοκομείο του αστυνομικού που πυροβόλησε ο μακελάρης του Βερολίνου [εικόνες]

23/12/16 • 15:25 | UPD 23/12/16 • 15:25

Η πρώτη φωτογραφία του αστυνομικού Κρίστιαν Μόβιο από το νοσοκομείο που βρίσκεται μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε από τον μακελάρη του Βερολίνου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Μαζί με τον Μόβιο συμμετείχε στην περιπολία ο Λούκα Σκάτα ο οποίος ήταν και αυτός ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον Ανίς Αμρί.«Για τη βραδινή επιχείρηση θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομία, τις δυνάμεις ασφαλείας, άνδρες και γυναίκες που έκαναν αυτές τις ώρες περήφανη την Ιταλία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να εκφράσω στον νεαρό Κρίστιαν Μόβιο ο οποίος τραυματίστηκε και στο συνάδελφό του Λούκα Σκάτα, οι οποίοι επέδειξαν θάρρος και επαγγελματική ετοιμότητα», τόνισε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Πάολο Τζεντιλόνι.

Αυτοπροσχέδιο

«Θεωρούμε αυτούς τους δύο νεαρούς ως εξαιρετικά άτομα, νεαρής ηλικίας που κάνοντας απλά το καθήκον τους πρόσφεραν εξαιρετικές υπηρεσίες στο κοινό. Πιστεύω ότι εκφράζω το συναίσθημα όλης της χώρας, ότι η Ιταλία τους είναι ευγνώμον», είπε ο υπουργός Εσωτερικών Μάρκο Μινίτι για να συμπληρώσει: «Tις επόμενες ημέρες θα πάω να τον αγκαλιάσω».

Αυτοπροσχέδιο