«Άκυρο» από Μποτσέλι σε Τράμπ – Δεν θα τραγουδήσει στην τελετή ορκομωσίας

21/12/16 • 16:01 | UPD 21/12/16 • 16:01

«Άκυρο» έριξε ο Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι στον Ντόναλντ Τράμπ, αφού έκανε πίσω στο να εμφανιστεί στην τελετή ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε.

Όπως αναφέρει η αμερικανική ιστοσελίδα Page six, ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ προσέγγισε τον δημοφιλή καλλιτέχνη σε συναυλία στην Νέα Υόρκη και του ζήτησε να τραγουδήσει στην τελετή ορκωμοσίας του στις 20 Ιανουαρίου.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας είναι θαυμαστής του Ιταλού τενόρου και έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον μία συναυλία του ενώ το 2010 τον είχε καλέσει να τραγουδήσει σε πάρτι στο Μαρ α Λάγκο, το πολυτελές κλαμπ-κτήμα του Τραμπ στη Φλόριντα. Όμως, ενώ ο 58χρονος Ιταλός τενόρος συμφώνησε να τραγουδήσει στην ορκωμοσία του νέου πλανητάρχη, πολλοί χρήστες δημιούργησαν στα social media το κίνημα «Boycott Bocelli» με στόχο να μποϊκοτάρουν τον καλλιτέχνη.

Πηγή κοντά στον Μποτσέλι δήλωσε στην ιστοσελίδα Page six ότι ο καλλιτέχνης δεν άντεξε την ένταση που δημιουργήθηκε και ακύρωσε την εμφάνισή του στην τελετή ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ. Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι έχει την πληροφορία πως ο ίδιος ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ συνέστησε στον Αντρέα Μποτσέλι να μην λάβει μέρος στην τελετή, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε και είπε: «Είναι λυπηρό κάποιοι άνθρωποι να τον κρατούν μακριά από το να τραγουδήσει μια ιστορική μέρα».

Ο νέος πλανητάρχης έχει μέχρι σήμερα δυσκολευτεί να βρει καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στην τελετή της ορκωμοσίας του. Η 16χρονη Τζάκι Εβάντσο, που αναδείχθηκε ως παιδί – θαύμα στην εκπομπή «Αμερική έχεις ταλέντο», θα τραγουδήσει εκείνη την ημέρα τον εθνικό ύμνο της χώρας. Όμως, μεγάλα ονόματα, όπως ο Έλτον Τζον, αρνήθηκαν να τραγουδήσουν για τον Τραμπ ενώ την ημέρα της ορκωμοσίας του Μπαράκ Ομπάμα τραγούδησαν η Αρίθα Φράνκλιν και η Μπιγιονσέ.

Copy link
Powered by Social Snap