Σύζυγος Ρώσου πρέσβη: Δεν είχαμε καθόλου σωματοφύλακες

20/12/16 • 21:17 | UPD 20/12/16 • 21:17

Νευρικό κλονισμό υπέστη η σύζυγος του του Ρώσου πρεσβευτή Αντρέι Καρλόφ, Μαρίνα, η οποία είδε να δολοφονούν το σύζυγό της μπροστά στα μάτια της, σύμφωνα με την Dailymail.

Η ίδια παρίστατο στην γκαλερί την ώρα της επίθεσης και έπεσε στο πάτωμα όπως και όλοι όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα.

Αμέσως, μετά το συμβάν, η Μαρίνα Καρλόφ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού είχε υποστεί νευρικό κλονισμό.

Για το λόγο αυτό, την συνοδεύουν γιατροί και ψυχολόγοι προκειμένου να ταξιδέψει με τον νεκρό σύζυγό της ως τη Μόσχα.

Παρά την κλονισμένη ψυχολογική της κατάσταση, παραυρέθηκε σε τελετή μνήμης για τον αδικοχαμένο σύζυγό της, προτού η σορός του αναχωρήσει για τη Ρωσία.

«Έπεσα στο έδαφος με όλους τους άλλους. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στην έκθεση. Ξαναβρήκα τις αισθήσεις μου στο νοσοκομείο. Πίστευα ότι ο σύζυγός μου ήταν ήδη νεκρός, τον πυροβόλησε 11 φορές» δήλωσε η ίδια.

«Δεν είχαμε καθόλου σωματοφύλακες. Μόνο ένας διερμηνέας μας συνόδευε κάπου κάπου», αποκάλυψε η σύζυγος του δολοφονηθέντος πρέσβη στην Άγκυρα.

«Όταν ήρθαμε στο νοσοκομείο έφτασαν εκεί ο δήμαρχος της Άγκυρας και άνθρωποι από το υπουργείο Υγείας. Μιλήσαμε για ώρα ώσπου έμαθα ότι ο σύζυγός μου ήταν νεκρός. Σοκαρίστηκα. Ένιωσα άσχημα. Ο σύζυγός μου δεν έκανε τίποτα κακό, ποτέ κανείς δεν τον απείλησε, θα το ήξερα. Πολλοί γνώριζαν ότι θα πηγαίναμε στην έκθεση, το είχαμε σχεδιάσει από καιρό», επεσήμανε η Μαρίνα Καρλόφ.