Μισέλ Ομπάμα: Η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοιχτή για τη Μελάνια Τραμπ

20/12/16 • 15:43 | UPD 20/12/16 • 15:54

Αλλαγή σκυτάλης στις 20 Ιανουαρίου δε θα πραγματοποιηθεί μόνο στον προεδρικό «θώκο» των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και στο «θρόνο» της πρώτης κυρίας.

Η Μισέλ Ομπάμα θα παραδώσει τη «σκυτάλη» στη Μελάνια Τραμπ, την πρώτη ξένη σύζυγο πλανητάρχη.

Σε συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρει και το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, το «έτερον ήμισυ» του Μπαράκ Ομπάμα αποκάλυψε τι συζήτησε με τη Μελάνια Τραμπ, όταν οι δύο Πρώτες Κυρίες συναντήθηκαν στον Λευκό Οίκο μετά τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

«Η προσφορά μου στην Μελάνια ήταν «Στην πραγματικότητα δεν ξέρεις αυτά που δεν γνωρίζεις μέχρι να έρθεις εδώ, έτσι η πόρτα είναι ανοιχτή, όπως της είπα και όπως είπε σε μένα η Λόρα Μπους», ανέφερε η Μισέλ Ομπάμα και λίγο αργότερα τόνισε πάλι: «Η πόρτα είναι ανοιχτή. Αυτή ήταν στην πραγματικότητα η ουσία της συνάντησης».

Η Μισέλ Ομπάμα υποστήριξε ότι ήταν πρόθυμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση της «διαδόχου» της και τόνισε την βοήθεια που είχε λάβει η ίδια από την Λόρα Μπους, την σύζυγο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους του νεότερου, τον οποίο είχε διαδεχθεί στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου ο Μπαράκ Ομπάμα.

«Η Λόρα Μπους δεν ήταν τίποτε άλλο παρά καταδεχτική και εξυπηρετική και η ομάδα της ήταν εκεί για την δική μου ομάδα καθ’ όλη αυτή την διάρκεια της διαδικασίας των οκτώ ετών», είπε η απερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Copy link
Powered by Social Snap