Τσαβούσογλου σε Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία είναι υπέρ του διαλόγου και της διαβούλευσης

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τσαβούσογλου σε Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία είναι υπέρ του διαλόγου και της διαβούλευσης
Νέα πρόκληση Τσαβούσογλου: Ελλάδα και Κύπρος στηρίζουν τρομοκράτες

Νέο μήνυμα προς Ελλάδα και Κύπρο υπέρ του διαλόγου έστειλε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Όπως αναφέρει ο Τούρκος ΥΠΕΞ: « Η Τουρκία είναι υπέρ του διαλόγου και της διαβούλευσης. Είναι αποφασισμένη να υποστηρίξει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της. Η έκκληση της Ε.Ε δεν πρέπει να είναι προς την Τουρκία, αλλά προς αυτούς που κάνουν μονομερή και προκλητικά βήματα και σε αυτούς που δεν σέβονται τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων»  καταλήγει ο Τσαβούσογλου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version