Συνάντηση Νόναλντ Τράμπ – Κάνιε Γουέστ [βίντεο]

13/12/16 • 17:36 | UPD 13/12/16 • 17:37

Με τον γνωστό ράπερ Κάνιε Γουέστ συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης ο Ντόναλντ Τράμπ, στον πύργο των επιχειρήσεών του στην Νέα Υόρκη.

Λίγη ώρα αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι ο ράπερ συναντάται με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, χωρίς όμως αρχικά να διευκρινίζεται το αντικείμενο της συνάντησης – και καθώς ο νέος πρόεδρος αυτήν την περίοδο συνθέτει την πρώτη του κυβέρνηση, τα σενάρια και οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν!

«Η εκπρόσωπος του Τραμπ Χόουπ Χικς επιβεβαίωσε ότι ο Κάνιε Γουέστ συναντάται με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, όμως ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί το γιατί», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο δημοσιογράφος του Business Insider Ολιβερ Ντάρσι.

 

Λίγη ώρα αργότερα όμως και οι δυο τους κατέβηκαν στο λόμπι του πύργου και μίλησαν στους δημοσιογράφους: «Με τον Κάνιε είμαστε χρόνια φίλοι, ήθελε απλά μια φωτογραφία», είπε ο νέος πρόεδρος χαμογελώντας. Κατόπιν δήλωσε πως πρόκειται για έναν «καλό άνθρωπο» και πως συζήτησαν γενικώς για «την ζωή».

Πρόσφατα, ο διάσημος ράπερ βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα παγκοσμίως, όταν κατέρρευσε και εισήχθη επειγόντως σε ψυχιατρική κλινική της Νέας Υόρκης.