«Χαμός» στο twitter για το πουλόβερ αξίας 750 ευρώ της συζύγου του Ρέντσι

09/12/16 • 19:40 | UPD 09/12/16 • 19:40

Σάλος έχει προκληθεί στο twitter, με το πουλόβερ που φορούσε το βράδυ του δημοψηφίσματος στην Ιταλία η σύζυγος του Ματέο Ρέντσι, το οποίο κοστίζει 750 ευρώ!

Η Ανιέζε Λαντίνι είναι δασκάλα, διατηρεί χαμηλό προφίλ και σπάνια απασχολεί τον ιταλικό Τύπο.

Η Λαντίνι επέλεξε να φορέσει αυτό το πανάκριβο υπόλευκο πλεκτό πουλόβερ με πέρλες, τη στιγμή που ο Ρέντσι ανακοίνωνε την παραίτησή του μετά την επικράτηση του «Όχι» στο δημοψήφισμα.

Εκτός από εκείνους που χαρακτήρισαν «ατυχή» την επιλογή τους επισημαίνοντας πως το επίμαχο ρούχο ήταν κακόγουστο, δεκάδες ήταν εκείνοι που άσκησαν δριμεία κριτική για το κόστος του, αγγίζοντας τα όρια του λαϊκισμού.

«Είναι του σχεδιαστή Ερμάνο Σερβίνο. Πώς μπορεί να το έχει αποκτήσει με το μισθό της δασκάλας;», «Το πουλόβερ της Ανιέζε Ρέντσι στυλ νοικοκυρά από το βουνό είναι του σχεδιαστή Σερβίνο», «Δεν βλέπεται», «Ούτε το πουλόβερ δεν άλλαξε. Φτωχούλα», «Εχθές είχε 18 βαθμούς. Δεν της είπε κανείς “πού πας με ζιβάγκο μάλλινο”», είναι μόνο μερικές από τις αναρτήσεις χρηστών στο Twitter.

Η Λαντίνι φωτογραφήθηκε να φοράει το ίδιο πουλόβερ από το πρωί της Κυριακής όταν ο σύζυγός της και η ίδια ψήφισαν στο δημοψήφισμα, μέχρι το βράδυ όταν ο Ρέντσι ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εξουσία.

Βέβαια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υπερασπίστηκαν την Λαντίνι, γράφοντας ότι πιθανώς ο σχεδιαστής της χάρισε το επίμαχο πουλόβερ, αλλά και επισημαίνοντας: «Αυτοί που γράφουν ότι φοράει πουλόβερ σχεδιαστή ενώ εμείς οι φτωχοί πεινάμε, όταν βγήκε το I-phone7 δεν υπήρχαν φτωχοί;»

Copy link
Powered by Social Snap