Διαγωνισμοί και δημοπρασίες για… έναν καφέ με την Ιβάνκα Τραμπ!

09/12/16 • 18:12 | UPD 09/12/16 • 18:12

Είναι η κόρη του εγκλεγμένου πρoέδρου της Αμερικής και σύμφωνα με πολλούς αυτή που αντιπροσωπεύει στον απόλυτο βαθμό την κλασική αμερικανική ομορφιά.

Η Ιβάνκα Τραμπ, στα 35 της χρόνια, αν και είναι διάσημη από τα νιάτα της όταν ξεκίνησε καριέρα μοντέλου, είδε τη δημοφιλία της να εκτοξεύεται κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του πατέρα της, με πολλούς να χαρακτηρίζουν εκείνη, αντί της μητριάς της Μελάνια, «πραγματική Πρώτη Κυρία»

Ο λόγος για κάποιους βασίζεται στο γεγονός ότι στο παρελθόν η Σλοβένα ως μοντέλο έκανε αρκετές γυμνές φωτογραφίσεις με αποκορύφωμα εκείνη στο GQ όπου πόζαρε ολοκληρωτικά γυμνή. Για αυτούς η γυμνές φωτογραφίσεις της αποτελούν επιχείρημα στην άποψή τους ότι δεν είναι κατάλληλη για Πρώτη Κυρία.

Από την άλλη όμως, η Ιβάνκα Τραμπ είναι εκείνη στην οποία όλες θα ήθελαν να μοιάσουν σε τέτοιο σημείο μάλιστα που αρκετές υποβάλλονται ακόμα και σε πλαστικές επεμβάσεις για να δείξουν όπως εκείνη.

Για όλες αυτές αλλά και όσους την θαυμάζουν, η Ιβάνκα Τραμπ δίνει την ευκαιρία να την γνωρίσουν από κοντά.

Η φιλανθρωπική ιστοσελίδα Buzz ξεκίνησε μία δημοπρασία στην οποία το βραβείο είναι ένας καφές με την Ιβάνκα Τραμπ είτε στη Νέα Υόρκη είτε στην Ουάσινγκτον. Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα πάνε στο ίδρυμα του αδερφού της Ιβάνκα, Έρικ, και ειδικότερα σε νοσοκομειακές έρευνες που γίνονται για τα παιδιά.

Εκτός από το χρηματικό τίμημα όμως, καθώς ο μεγαλύτερος πλειοδότης έχει προσφέρει μέχρι στιγμής 17.500 δολάρια, υπάρχει και ένα άλλο το οποίο αφορά στον έλεγχο που θα περάσει όποιος νικήσει.

Έλεγχος στο ποινικό μητρώο, έγκριση από τις Μυστικές Υπηρεσίες αλλά και τον Οργανισμό Τραμπ είναι μερικά από όσα θα πρέπει να υποστεί ο πλειοδότης, ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι σωματοφύλακες της Ιβάνκα θα είναι παρόντες καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης που θα διαρκέσει 45 λεπτά.

«Περιμένουμε από όλους τους νικητές της δημοπρασίας και τους καλεσμένους τους να συμπεριφέρονται σωστά», αναφέρει ο κανονισμός τονίζοντας ότι οι νικητές πρέπει να έχουν ευγενείς τρόπους.

Copy link
Powered by Social Snap