Ερντογάν: Ο Μωάμεθ ο Πορθητής ήταν ηγέτης των Ορθοδόξων – Η Αγία Σοφία ήταν τζαμί, έγινε μουσείο και ξαναγίνεται τζαμί

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ερντογάν: Ο Μωάμεθ ο Πορθητής ήταν ηγέτης των Ορθοδόξων – Η Αγία Σοφία ήταν τζαμί, έγινε μουσείο και ξαναγίνεται τζαμί

Σε δηλώσεις του προς τα στελέχη του κόμματος του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φέρεται να δήλωσε πως «το τζαμί της Αγίας Σοφίας θα είναι επισκέψιμο όπως το τζαμί του Σουλτάναχμετ και το τζαμί Σουλεγμάνιγιε».

Ενώ πρόσθεσε ότι «ο Σουλτάνος Μωάμεθ ο Πορθητής ήταν ηγέτης και των Ορθοδόξων, ήταν ο κυβερνήτης τους. Κι εμείς έχουμε εκκλησία των Ρωμιών Ορθοδόξων. Η Αγία Σοφία ήταν τζαμί και μετατράπηκε σε μουσείο. Τώρα έγινε πάλι τζαμί», κατέληξε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version