Σοκαριστικό βίντεο: Άγρια συμπλοκή με ματσέτες μεταξύ συμμοριών στο βόρειο Λονδίνο

07/12/16 • 20:06 | UPD 07/12/16 • 20:09

Ο νόμος της ζούγκλας και των συμμοριών επικρατεί στους δρόμους του βορείου Λονδίνου όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι. Μάλιστα νεαροί επί το πλείστον δεν διστάζουν να συγκρουστούν στη μέση του δρόμου, ανάμεσα στα σπίτια και στους περαστικούς.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή της μεγαλούπολης της Βρετανίας, είναι το βίντεο που βγήκε στα media, στο οποίο διακρίνονται τα μέλη δύο συμμοριών να συγκρούονται στη μέση ενός δρόμου, κρατώντας μαχαίρια, μεγάλες ματσέτες και όπλα. Οι σκηνές είναι ιδιαίτερα βίαιες και αποτυπώνουν την ανεξέλεγκτη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο βόρειο Λονδίνο και όχι μόνο, ιδιαίτερα όταν πέφτει το σκοτάδι της νύχτας.

Η αστυνομία, που έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, τόνισε πως καθαρά από τύχη δεν υπήρξαν θύματα, ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με μαχαιριές. Η μάχη ξεκίνησε όταν ο 20χρονος Χάιντερ Μποζκίνα και ο συνομήλικός του Ρεκάν Σέιβερ, από αντίπαλες συμμορίες, συναντήθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους. Ο πρώτος συνοδευόταν από τον 21χρονο Μπάρτεκ Γκλοβάσκι, ενώ στο πλευρό του δεύτερου εμφανίστηκε ένα ολόκληρο γκρουπ, με όπλα.

Ο Γκλοβάσκι έπιασε ένα μέλος της αντίπαλης συμμορίας και απείλησε να του κόψει το λαιμό. Τότε ξεκίνησε η μάχη, την οποία παρακολουθούσαν άναυδοι οι κάτοικοι της περιοχής και οι περαστικού με τα αυτοκίνητά τους.