Λευκωσία: Καμία διαφωνία με την ελληνική κυβέρνηση

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Λευκωσία: Καμία διαφωνία με την ελληνική κυβέρνηση

Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε για ακόμα μία φορά την αγαστή συνεργασία Αθήνας-Λευκωσίας στο ζήτημα του Κυπριακού.


Τόνισε πως δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορετική προσέγγιση ή διαφωνία ανάμεσα στην ελληνική και στην κυπριακή κυβέρνηση για το θέμα της διεθνούς διάσκεψης για το Κυπριακό στη Γενεύη.

Επεσήμανε πως δεν μπορεί να απουσιάζει η Κυπριακή Δημοκρατία από τη διεθνή σύσκεψη, καθώς στη συγκεκριμένη πολυμερή διάσκεψη θα τεθεί «επί τάπητος» το θέμα της.

Ο κύριος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και ακολούθως έγινε συζήτηση για θέματα ουσίας και θέματα διαδικασίας. Η συζήτηση αυτή θα συνεχιστεί με μια ίσως και δύο συνεδρίες του Εθνικού Συμβουλίου, παρότι ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης απάντησε σε πολλές ερωτήσεις που τέθηκαν.

«Καταννοώ  τις ανησυχίες των κομμάτων για τις συνθήκες διεξαγωγής της πολυμερούς συνθήκης, αλλά εκείνο που έχει περισσότερη ίσως σημασία δεν είναι απλά να εκφράζουμε ανησυχίες.

Εκείνο που έχει σημασία είναι να προβαίνουμε σε τέτοιου είδους ενέργειες έτσι ώστε να μην υφίστανται τέτοιου είδους ανησυχίες. Εδώ και πολύ καιρό γίνονται τέτοιου είδους ενέργειες ,έτσι ώστε όταν φθάσουμε να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις όπως αυτές που περιγράφονται να μην υπάρχει καμία απολύτως ανησυχία», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version