Ο play boy, Μάχα Βαϊραλονγκόρν, γίνεται βασιλιάς της Ταϋλάνδης και αλλάζει ζωή και στυλ [εικόνες]

07/12/16 • 13:42 | UPD 07/12/16 • 13:42

Οι εποχές άλλαξαν και οι ξέγνοιαστες ημέρες του Μάχα Βαϊραλονγκόρν έχουν περάσει ανεπιστρεπτί από την στιγμή ποτυ έγινε ο νέος βασιλιάς της Ταϋλάνδης.

Οι εικόνες από την ενθρόνισή δείχνουν μεγαλοπρέπεια και πλήρης υποταγή αλλά ο Βαϊραλονγκόρν μπορεί και να μην αισθάνεται τόσο άνετα με τα νέα καθήκοντα και την αμφίεσή του.

Ο νέος βασιλιάς όρθιος, στην μέση μιας στολισμένης αίθουσας του παλατιού παρακολουθεί τέσσερις ανθρώπους να είναι πεσμένοι στο πάτωμα κι ένας ακόμα ηλικιωμένος καθιστός, αλλά σκυφτός σχεδόν ως τα γόνατα, για να δηλώσολυν την υποταγή τους στο βασιλιά.

Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ώρες στην δημοσιότητα από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων τραβήχτηκε κατά την τελετή που έλαβε χώρα την 1η Δεκεμβρίου.

Στο φωτογραφικό στιγμυότυπο εικονίζεται ο πρωθυπουργός Prayuth Chan-Ocha (στο κέντρο της φωτογραφίας), και ο καθιστός ηλικιωμένος κύριος είναι ο γενικός πρόεδρος του συμβουλίου των μυημένων της χώρας Prem Tinsulanonda.

Αυτοπροσχέδιο

Λίγα χρόνια νωρίτερα ο νέος βασιλιάς της Ταϋλάνδης όχι μόνο δεν είχε καμία σχέση με την πολιτική και το πρωτόκολλο  αλλά ήταν από τους πιο ξέφρενους play boy του κόσμου. Μάλιστα υπήρξε  και φωτογραφία που έδειχνε τον Μάχα Βαϊραλονγκόρν στο αεροδρόμιο του Μονάχου με ένα στενό τζιν παντελόνι και ένα κοντό άσπρο φανελάκι.

Αυτοπροσχέδιο

Τώρα όλα αυτα ανήκουν στο παρελθόν αλλά ακόμη εκφράζονται αμφιοβολίες για το αν ο νέος βασιλιάς έχει ξεχάσει τον παλιό του εαυτό.