Για πρώτη φορά ολόγυμνες εικόνες της συντρόφου του Αδόλφου Χίτλερ [σπάνιο φωτογραφικό υλικό]

30/11/16 • 21:18 | UPD 30/11/16 • 21:19

Σπάνιες, αδημοσίευτες φωτογραφίες της συντρόφου του Χίτλερ, Εύας Μπράουν, υποστηρίζει ότι βρήκε ένας συλλέκτης από την Αυστρία!

Στη μία φωτογραφία, φαίνεται ολόγυμνη να απολαμβάνει τον ήλιο στη φύση, ενώ στη δεύτερη φαίνεται να εξερευνά γυμνή την παραλία στη Black Lake.

Οι γνώμες των ιστορικών διίστανται: Άλλοι υποστηρίζουν ότι αυτή η γυναίκα είναι πράγματι η Εύα Μπράουν και άλλοι λένε ότι ενδέχεται να είναι κάποια κοπέλα που της μοιάζει πάρα πολύ.

Ο συλλέκτης αγόρασε τις φωτογραφίες από την αντικερί του Stefan Kreuzmayr, στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας.

«Μελέτησα όλες τις φωτογραφίες της Εύα Μπράουν που μπόρεσα να βρω. Μπορείς να δεις καθαρά, ότι όντως είναι η ίδια», ανέφερε στη γερμανική Bild.

Από την πλευρά του ο άνθρωπος που πούλησε τις φωτογραφίες στον 30χρονο Γερμανό δήλωσε στην Bild:

«Πριν από 9 χρόνια, μία γυναίκα ήρθε στο μαγαζί μου. Είχε στην κατοχή της ένα ολόκληρο κουτί από φωτογραφίες της γυναίκας αυτής. Τις είχε βρει στη σοφίτα του σπιτιού της και αναγνώρισε στο πρόσωπο της εικονιζόμενης την Εύα Μπράουν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1943, όταν τραβήχτηκαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, η Εύα Μπράουν ζούσε ήδη αποκλεισμένη στην καλοκαιρινή κατοικία που της είχε διαθέσει ο Αδόλφος Χίτλερ. Από το σημείο εκείνο, υπάρχει μία λίμνη σε απόσταση 79 χιλιομέτρων.

Οι φωτογραφίες -αν αποδειχθεί ότι όντως είναι η Εύα Μπράουν- είναι οι πρώτες που δείχνουν τη γυναίκα-μυστήριο που ερωτεύθηκε ο άνθρωπος που αιματοκύλισε την Ευρώπη τον 20ο αιώνα.

Αυτοπροσχέδιο

Αυτοπροσχέδιο

Αυτοπροσχέδιο