Κορωνοϊός: Η Δανία ήρε ορισμένους περιορισμούς στην μετανάστευση

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Κορωνοϊός: Η Δανία ήρε ορισμένους περιορισμούς στην μετανάστευση

Η κυβέρνηση της Δανίας ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι αίρει ορισμένους από τους περιορισμούς στη μετανάστευση που επέβαλε για την αποτροπή της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύζυγοι, σύντροφοι, παιδιά και γονείς Δανών με ξένη υπηκοότητα μπορούν πλέον να εισέρχονται κανονικά στη χώρα, ακόμη κι αν δεν τους έχει χορηγηθεί άδεια διαμονής.

Ως χθες, μόνον οι αλλοδαποί που είχαν λάβει έγκριση από τις αρχές για σοβαρούς λόγους μπορούσαν να εισέρχονται στην επικράτεια της Δανίας.

«Οι άνθρωποι που παρουσιάζουν συμπτώματα, όμως, θα συνεχίζουν να επαναπροωθούνται στα σύνορα», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών και Ενσωμάτωσης Ματίας Τεσφάγε.

Η Δανία ήταν ανάμεσα στις πρώτες χώρες της Ευρώπης που ουσιαστικά απαγόρευσε την είσοδο στην επικράτειά της στους αλλοδαπούς, την 14η Μαρτίου, για να αποτρέψει τη διασπορά του SARS-CoV-2. Ως χθες Τετάρτη στις 17:00 (ώρα Ελλάδας), στη χώρα καταγράφονταν 384 θάνατοι από την COVID-19 επί συνόλου 7.912 κρουσμάτων μόλυνσης από τον κορονοϊό.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version