Ρωσικό διαβατήριο στον Στίβεν Σιγκάλ δια χειρός… Πούτιν [βίντεο]

25/11/16 • 20:23 | UPD 25/11/16 • 20:23

Ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν παρέδωσε στον Στίβεν Σιγκάλ το νέο του, ρώσικο, διαβατήριο.

Ίσως να τον παρακίνησε ο θαυμασμός του για τον Σιγκάλ, ίσως η κοινή τους ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες ( ο Πούτιν έχει μαύρη ζώνη στο Τζούντο).

Πάντως ο Ρώσος Πρόεδρος δήλωσε πως ελπίζει να εξομαλυνθούν οι σχέσεις Αμερικής- Ρωσίας.

Ο Αμερικανο-Ρώσος –πλέον- Στίβεν Σιγκάλ κάθισε μαζί με τον Πούτιν σε ένα στρογγυλό τραπέζι στο Κρεμλίνο, σε μια συνάντηση που καλύφθηκε από την κρατική τηλεόραση. Εκεί, ο Ρώσος πρόεδρος έδειξε στον ηθοποιό του Χόλιγουντ πού έπρεπε να υπογράψει για γίνει και επίσημα… συμπατριώτης του.

putin-seagal1-1300

Αφού έγινε αυτό, αντάλλαξαν μια εγκάρδια χειραψία, με τον Πούτιν να συγχαίρει τον Σιγκάλ και εκείνος να τον ευχαριστεί, φυσικά στα ρώσικα.

putin-seagal-1300

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Κρεμλίνο αργότερα σήμερα, αναφερόταν πως οι δύο άνδρες συζητούσαν καιρό την χορήγηση υπηκοότητας αλλά ότι είχαν συμφωνήσει από κοινού να μην δοθεί στην κίνηση αυτή πολιτικό νόημα.

putin-seagal2-1300

Κατά τον Πούτιν, η προσθήκη του Σιγκάλ στην λίστα των σελέμπριτις που έχουν πολιτογραφηθεί Ρώσοι τα τελευταία χρόνια είναι μια ένδειξη ότι επιτέλους εξομαλύνονται οι προβληματικές σχέσεις με την Ουάσινγκτον, αναφέρει η ανακοίνωση.