Κορωνοϊός: Πέθανε ο Έλληνας ναυτικός που ήταν διασωληνωμένος στο Μεξικό

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Κορωνοϊός: Πέθανε ο Έλληνας ναυτικός που ήταν διασωληνωμένος στο Μεξικό

Πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης ο 46χρονος Έλληνας ναυτικός που εργαζόταν σε κρουαζιερόπλοιο και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με κορωνοϊό σε νοσοκομείο του Μεξικού.

Η ιστορία του είχε γίνει γνωστή μέσω της συζύγου του. Ο 46χρονος άνδρας νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στο Μεξικό με κορωνοϊό και η σύζυγός του στην Ελλάδα είχε χάσει τα ίχνη του.

Ο Έλληνας ναυτικός λόγω της δουλειάς του βρέθηκε σε κρουαζιερόπλοιο με δρομολόγιο από Ισπανία προς Μαϊάμι.

Ξαφνικά παρουσίασε συμπτώματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Ο ίδιος την είχε αρχικά ενημερώσει ότι έγινε η εισαγωγή.

Όμως στη συνέχεια έχασε για μέρες τα ίχνη του αδυνατώντας να έρθει σε επικοινωνία με τους γιατρούς της χώρας, μέχρι την μεσολαβήσει της πρεσβείας.

Τελικά, όπως η ίδια συντετριμμένη ανακοίνωσε στην εκπομπή LIVE NEWS ο 46χρονος κατέληξε το ξημέρωμα της Τρίτης (7/4).

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version