Κορωνοϊός: Αρνητικό και το τρίτο τεστ της Μέρκελ

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Κορωνοϊός: Αρνητικό και το τρίτο τεστ της Μέρκελ

Αρνητικό ήταν και το τρίτο τεστ της καγκελαρίου Μέρκελ για κορωνοϊό.

«Το τρίτο τεστ της καγκελαρίου Μέρκελ για κορωνοϊό ήταν επίσης αρνητικό», δήλωσε κυβερνητικός εκπρόσωπος χθες, Δευτέρα, το βράδυ. «Η καγκελάριος θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της παραμένοντας σε καραντίνα στην κατοικία της και τις επόμενες μέρες», πρόσθεσε.

Η καγκελάριος Μέρκελ είχε εμβολιαστεί κατά του πνευμονιόκοκκου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, εμβόλιο το οποίο είναι πιθανό να δυσχεραίνει τη μόλυνση από τον κορωνοϊό. Αργότερα αποδείχθηκε ότι ο γιατρός της είχε μολυνθεί από τον κορωνοϊό. Η Μέρκελ μπήκε στη συνέχεια σε απομόνωση κατ’ οίκον και από τότε ασκεί τα καθήκοντά της μέσω βίντεο και τηλεφώνου.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version