Κορωνοϊός: «Λουκέτο» επ’ αόριστον στην ισπανική La Liga

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Κορωνοϊός: «Λουκέτο» επ’ αόριστον στην ισπανική La Liga

Οι άνθρωποι του ισπανικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσαν πως η La Liga κατεβάζει ρολά επ'αόριστον και πως το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει μόνο κατόπιν απόφασης της κυβέρνησης.

Λουκέτο διαρκείας στο ισπανικό πρωτάθλημα έβαλε η Λίγκα και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, καθώς με ανακοίνωση που εξέδωσαν, έκαναν γνωστό πως δεν πρόκειται από εδώ και πέρα να παιχτεί ποδόσφαιρο όσο διακυβεύονται ζωές λόγω του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρει πως οι ποδοσφαιρικές αρχές της χώρας αποφάσισαν την επ’αόριστον διακοπή στην ποδοσφαιρική δράση, μέχρι ωσότου η κυβέρνηση κρίνει πως δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από τη φονική πανδημία, σύμφωνα με το sport24.gr.

«Τόσο η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας όσο και η La Liga θέλουν να εκφράσουν την πιο βαθιά ευγνωμοσύνη τους σε όλους εκείνους καταθέτουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν αναγκαίες υπηρεσίες στον ισπανικό λαό και να στείλουν μία αγκαλιά εκ μέρους του κόσμου του ισπανικού ποδοσφαίρου σε όλες τις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους», αναφέρει επίσης η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version