Ο Τράμπ, το διαμέρισμά του και οι… Βερσαλλίες

19/11/16 • 20:30 | UPD 19/11/16 • 20:33

Το υπερπολυτελές και… υπερφορτωμένο στη διακόσμηση διαμέρισμά του στο Μανχάταν,. άνοιξε ο Ντόναλντ Τράμπ για την ειδησεογραφική ιστοσελίδα για τις διασημότητες ΤΜΖ, με τον ιδτυτής της ιστοσελίδες να αναφωνεί πως μοιάζει… με τις Βερσαλλίες!

To tweet του Τραμπ πριν την προβολή της εκπομπής

tweet-tramp

Περπατώντας πάνω κάτω στο μέσο της τεράστιας κατοικίας με το μαρμάρινο πάτωμα, τον όνυχα, την χρυσοποίκιλτη επίπλωση και διακόσμηση, τα ρολόγια, τα κρυστάλλινα κηροπήγια, τους ελληνικούς κίονες, ο μεγιστάνας των ακινήτων μιλά για την οικογένειά του, το πάθος για το γκολφ και… για την επιτυχία του.

Θα αλλάξει τη διακόσμηση του Λευκού Οίκου ώστε να μοιάζει με το διαμέρισμά του όπου όλα λάμπουν; «Ο Λευκός Οίκος είναι ένας τόπος τόσο ιδιαίτερος. Τίποτα δεν θα αλλάξει στον Λευκό Οίκο», απαντά.

«Ο αθλητισμός είναι σαν ένας μικρόκοσμος της ζωής» και «το γκολφ είναι ένα φοβερό σπορ για να μάθεις να γνωρίζεις τους ανθρώπους», δηλώνει ο πάμπλουτος επιχειρηματίας από τον ουρανοξύστη που φέρει το όνομά του στην 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης.

Δείχνοντας αντικείμενα όπως μια φωτογραφία του όταν ήταν παιδί, το άλμπουμ του από τον στρατό, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο του γιου του, την πολυθρόνα που είχε στην εκπομπή «The Apprentice», ο πρώην σταρ του τηλεριάλιτι μιλά για ένα νεανικό του όνειρο:«Ήθελα να κάνω κινηματογράφο»,«μου αρέσει η λάμψη του».

Στην ωριαία εκπομπή «Objectified» του Fox News, o Χάρβεϊ Λέβιν ρωτά επίσης τον Τραμπ για τον αδελφό του, Φρεντ, που πέθανε όταν ήταν 40 χρονών: «Δεν ήπια ποτέ ούτε ένα ποτήρι αλκοόλ εξαιτίας του αδελφού μου», εν μέρει από φόβο μην πέσω στον ίδιο εθισμό: «είχε πρόβλημα με το αλκοόλ, πέθανε από αυτό», απάντησε.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ δηλώνει ότι «ήταν πολύ σκληρός με τα παιδιά (του) πάνω σε αυτό», απαγορεύοντάς τους αλκοόλ, ναρκωτικά και τσιγάρα. Με τον πατέρα του είχαν την ίδια αγάπη «για την λεπτομέρεια, την τάξη». «Ήταν πολύ περήφανος για μένα, για την επιτυχία μου».

Όταν ρωτήθηκε για τη σύζυγό του Μελάνια, απάντησε ότι «είναι φανταστική μητέρα. Είναι πολύ παραδοσιακή. Προτιμά να μένει στο σπίτι και νομίζω ότι αυτό είναι καλό», απάντησε.

Δείχνοντας κατά τη διάρκεια της εκπομπής ένα γραφείο γεμάτο από στοίβες περιοδικών των οποίων ήταν εξώφυλλο, ο Τραμπ αρνείται ότι υποκινήθηκε από το «εγώ» του.

«Έχω κερδίσει τόσα, τώρα θέλω να κερδίσω για τη χώρα», δηλώνει αυτός που υποσχέθηκε να «προσδώσει στην Αμερική το μεγαλείο της» καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Μερικές φορές ζητεί συμβουλές από τη Μελάνια; «Η Μελάνια μάλλον κατανοεί καλά τον κόσμο. Προέρχεται από την Ευρώπη. Έχει λογική», τονίζει.

«Έπειτα από μια ώρα (μαζί με μια γυναίκα), πρέπει να μπορείς να μιλάς», δηλώνει ο μελλοντικός ένοικος του Λευκού Οίκου.