ΟΙ ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

«Χρυσοί» θυρωροί ανοίγουν όλες τις… πόρτες στους VIP

18/11/16 • 08:57 | UPD 18/11/16 • 08:57

Φορούν ωραίες στολές και έχουν στο πέτο καρφίτσα με δύο σταυρωτά κλειδιά. Είναι οι άνθρωποι που θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να εκπληρώσουν τις επιθυμίες του επισκέπτη. Οι ελίτ θυρωροί, μέλη των «Χρυσών Κλειδιών» ή «Les Clefs d’Or» στα γαλλικά, γνωρίζουν τα… κόλπα και έχουν άκρες για οτιδήποτε χρειαστεί ο επισκέπτης στα τετράστερα και πεντάστερα ξενοδοχεία που εργάζονται. Διαθέτουν τις διασυνδέσεις για να υλοποιήσουν τις επιθυμίες των πιο απαιτητικών πελατών είτε πρόκειται για ένα μοναδικό γενέθλιο δώρο ή κάποια κράτηση στα exclusive μαγαζιά των μεγαλουπόλεων.

Οι θυρωροί μεγάλων ξενοδοχείων είναι σε θέση να εκπληρώσουν τις επιθυμίες των σελέμπριτι και των VIP. Μάλιστα, πολλές φορές συνεργάζονται μεταξύ τους για να μάθουν τις επιθυμίες των διάσημων ενοίκων, ώστε η εξυπηρέτηση να είναι άμεση. Μπορεί τα ρομπότ και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές να κερδίζουν έδαφος στη βιομηχανία υπηρεσιών, κάθε χρόνο κατατίθενται εκατοντάδες αιτήσεις για να γίνουν μέλη στην αποκλειστική κοινότητα.

Οι ελίτ θυρωροί θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον τρία χρόνια σε θέσεις ξενοδοχείων και να έχουν μια σειρά συστατικών επιστολών για να μπορέσουν να υποβάλουν αίτηση για προσωρινή υπαγωγή στα «Χρυσά Κλειδιά».

ΑΘΗΝΑ ΣΟΥΤΖΟΥ

asoutzou@etypos.com

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου 

Copy link
Powered by Social Snap