Δημόσια εμφάνιση στο διάσημο «21 Club» για τον Τραμπ, που δεν λογοδότησε πουθενά! [εικόνες]

16/11/16 • 17:54 | UPD 16/11/16 • 17:54

Ιδιαίτερα… απείθαρχος στις επισημότητες που πρέπει να διέπουν τη ζωή ενός προέδρου των ΗΠΑ εμφανίζεται ο Ντόναλντ Τραμπ, προτού καλά καλά αναλάβει τα καθήκοντά του!

Πιο συγκεκριμένα, ο (σε λίγους μήνες) 45ος Αμερικανός πρόεδρος «έσπασε» το προεδρικό πρωτόκολλο και βγήκε έξω το βράδυ της Τρίτης για να απολαύσει ένα πολυτελές δείπνο με την οικογένειά του στο διάσημο και χλιδάτο «21 Club», δίχως να ενημερώσει την ομάδα του Τύπου, που καλύπτει όλες τις δραστηριότητές του!

Αυτοπροσχέδιο

Όλα έγιναν υπό άκρα μυστικότητα, καθώς δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που βρίσκονταν κάτω από το σπίτι του στην Fifth Avenue ειδοποιήθηκαν πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα βγει από το δωμάτιό του την νύχτα και έτσι έφυγαν.

Αυτοπροσχέδιο

Όμως, ο Ντόναλντ Τραμπ μίαμιση ώρα μετά την αποχώρηση του Τύπου, κατευθύνθηκε προς το διάσημο κλαμπ μαζί με την γυναίκα του και τα τέσσερα μεγάλα τους παιδιά, χωρίς να έχει ενημερώσει την υπεύθυνο Τύπου Χόουπ Χικκς.

Αυτοπροσχέδιο

Ο Ντόναλντ Τραμπ δείπνησε με την γυναίκα του Μελάνια και τα παιδιά του Ιβάνκα, Τίφανι, Ντόναλντ και Έρικ, με άτομα μέσα από το εστιατόριο να ανεβάζουν φωτογραφίες στο Twitter με την οικογένεια Τραμπ.

Αυτοπροσχέδιο

Μάλιστα σε  βίντεο  που τράβηξε ερασιτέχνης, ο Ντόναλντ Τραμπ χαιρετά τους υπαλλήλους του καταστήματος, ενώ φαίνεται να είπε στον ιδιοκτήτη : «θα μειώσουμε τους φόρους σας μην ανησυχείτε».

Το διάσημο club – restaurant

Αυτοπροσχέδιο

Αυτοπροσχέδιο

Αυτοπροσχέδιο

Αυτοπροσχέδιο

Αυτοπροσχέδιο