Τρελή «χασούρα» για τους μπουκμέικερς – Δεν περίμεναν νίκη του Τραμπ

10/11/16 • 23:58 | UPD 10/11/16 • 23:58

Απίστευτα μεγάλα ποσά έχασαν οι μπουκμέικερς, οι οποίοι δεν υπολόγιζαν στον Ντόναλντ Τραμπ και πόνταραν σε νίκη της Χίλαρι Κλίντον στις Αμερικανικές εκλογές.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικράτησε, ήταν το ποσό που έχασε μόνο το Paddy Power, το οποίο ξεπέρασε τα 4,5 εκατ. δολάρια! «Είναι το μεγαλύτερο κάζο που έχουμε υποστεί, το μεγαλύτερο ποσό που έχουμε χάσει, από την έναρξη της εταιρείας το 1988», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ιρλανδικής φίρμας.

Οι επικεφαλής της εταιρείας ήταν τόσο σίγουροι για τη νίκη της Χίλαρι Κλίντον, που είχαν αρχίσει να… προεξοφλούν όσους είχαν ποντάρει στη νίκη της υποψήφιας των Δημοκρατικών, από τον Οκτώβριο. Το ποσό που μοίρασε το στοιχηματικό γραφείο αρκετές ημέρες πριν βγει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, άγγιξε το ένα εκατ. δολάρια!

Όπως εξηγεί ο εκπρόσωπος της ιρλανδικής φίρμας, πολλοί πελάτες τους αξιοποίησαν τις υψηλές αποδόσεις που έδινε ο Τραμπ μετά την ιστορία που ξέσπασε με τα wikileaks και την έρευνα του FBI για την ηλεκτρονική αλληλογραφία της Χίλαρι Κλίντον.

Οι αποδόσεις του Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησαν με 100/1 το 2012. Τον Μάιο του 2916 έπεσαν στο 13/8 και στις 20 Οκτωβρίου, τον έδιναν 9/2, με μόλις 18% πιθανότητες να κερδίσει, την ώρα που η Χίλαρι πλήρωνε 2/11, με πιθανότητες 84,6% να πάρει το χρίσμα του νέου προέδρου. Τελικά, οι εξελίξεις εξέθεσαν τους πάντες, δημοσκόπους και μπουκμέικερς..