ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΣΕ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ

Διεθνής Τύπος για εκλογή Τραμπ: American Psycho και Simpsons [εικόνες & βίντεο]

10/11/16 • 10:33 | UPD 10/11/16 • 15:25

Η νευρικότητα που προκάλεσε σε όλο τον κόσμο η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ αποτυπώνεται και στα πρωτοσέλιδα των μεγάλων εφημερίδων.

Από το American Psycho  της γαλλικής Liberation μέχρι το άγαλγμα της Ελευθερίας που κλείνει το ματια της Daily Mirror όλοι έδωσαν δραματικές διαστάσεις στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά πρωτοσέλιδα:

 

Για σεισμό κάνει λόγο  η Daily Mail σχολιάζοντας τις αντιδράσεις  που προκάλεσε σε όλο τον κόσμο η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

efimerides-trump

Με ένα καρέ από την εμφάνιση του νέου προέδρου των ΗΠΑ στους Simpsons σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα η Sun επιλέγοντας τη χαρακτηριστική ατάκα του Homer, «D’ Oh».

efimerides-trump2

«Ο Τραμπ κερδίζει και ο κόσμος περιμένει» σχολιάζει ο Guardian.

efimerides-trump3

Για την αμερικανική επανάσταση δια χειρός Τραμπ γράφει στο πρωτοσέλιδό της η Daily Telegraph.

efimerides-trump4

Με ένα σκίτσο που δείχνει το Άγαλμα της Ελευθερίας να κρατάει κλειστά τα μάτια του  η Daily Mirror αναρωτιέται «τι έκαναν;».

efimerides-trump5

Οι Financial Times που γράφουν ότι ο Τραμπ κινείται στην κατεύθυνση να διαβεβαιώσει τους σοκαρισμένους συμμάχους και τους νευρικούς επενδυτές.

efimerides-trump6

H γαλλική Liberation κυκλοφόρησε με τον τίτλο American Psycho και ο Τραμπ είναι μέσα σε μαύρο φόντο. Φυσικά και παραπέμπει στη ομώνυμη ταινία του 1999 με πρωταγωνιστή έναν ψυχρό χρηματιστή.

efimerides-trump7