Η έντονη βροχόπτωση που έπληξε την επαρχία Πάφου οδήγησε στην κατάρρευση της υπό κατασκευής γέφυρας που ενώνει δύο κοινότητες.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δρόμος Επισκοπής – Νατάς είναι κλειστός για την κυκλοφορία, αφού η υπό κατασκευή γέφυρα που ενώνει τα δύο χωριά έχει καταρρεύσει, λόγω έντονων βροχοπτώσεων.
Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου ανέφερε πως η γέφυρα βρίσκονταν σε αρχικό στάδιο υπό κατασκευή. Η κ. Λάμπρου ανέφερε πως οι εργασίες ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα περίπου και η κατασκευή της βρίσκονταν στα αρχικά στάδια με τα υποστυλώματα.
Το κόστος για την κατασκευή της γέφυρας ανέρχεται στις 400 χιλιάδες ευρώ και ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί μέχρι το 2021.
Εξάλλου λόγω κατολίσθησης όγκων χώματος και πετρών, κλειστός παραμένει για την κυκλοφορία ο δρόμος Αγίου Νικολάου – Μανδριών, στην επαρχία Πάφου. Επίσης, κλειστός είναι και ο δρόμος Αμαργέτης – Κελοκεδάρων παρά το γεφύρι του ποταμού «Ζυριπιλλή» λόγω υπερχείλισης του ποταμού.














![Πλεύση Ελευθερίας: Viral η ένσταση σε μπακαλοτέφτερο [δείτε εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/konstantopoulou-1-300x200-jpeg.webp)







![Αλέξης Τσίπρας: Ίδια κόλπα με το #askTsipras, 11 χρόνια μετά [δείτε βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/tsipras-1024x683.jpg)