Ελληνοαμερικανοί celebrities ζητούν με χιούμορ την συμμετοχή των ομογενών στις εκλογές [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ελληνοαμερικανοί celebrities ζητούν με χιούμορ την συμμετοχή των ομογενών στις εκλογές [βίντεο]

Είναι γεγονός πως οι αμερικανικές εκλογές φημίζονται για το ιδιαίτερα χαμηλό ποσοστό συμμετοχής που τις διακρίνει.

Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκε μια ομάδα Ελληνοαμερικανών σελέμπριτι που αποφάσισαν να ενώσουν τις φωνές του σε ένα χιουμοριστικό βίντεο, το όποιο παρουσιάζει η Μαρία Μενούνος με την μορφή τηλεοπτικού ειδησεογραφικού δελτίου.

Ειδικότερα, το εν λόγω βίντεο, το οποίο βρίθει από ελληνικά στερεότυπα και έχει έντονη διάθεση αυτοσαρκασμού, προσπαθεί να πείσει τους νεαρούς ελληνοαμερικανούς να προσέλθουν στις κάλπες την ερχόμενη Τρίτη λέγοντας τους «vote it’s the Greek thing to do».

Heck Yeah! We Invented Democracy

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version