Ακάρ: Η απέλαση του πρέσβη της Λιβύης είναι δείγμα αδυναμίας και έλλειψης ισχύος

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Ακάρ: Η απέλαση του πρέσβη της Λιβύης είναι δείγμα αδυναμίας και έλλειψης ισχύος

Στη συνέντευξη του στο πρακτορείο Αnadolu ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ κατηγόρησε την Ελλάδα για την απόφαση της απέλασης του πρέσβη της Λιβύης.

«Όπως ξέρετε απελάθηκε ο πρέσβης της νόμιμης και αναγνωρισμένης κυβέρνησης της Λιβύης. Κι αυτό έγινε επειδή του ζητήθηκε ένα αντίγραφο της συμφωνίας και απελάθηκε με αυτή τη δικαιολογία. Εμείς θεωρούμε πως αυτό είναι δείγμα αδυναμίας και έλλειψης ισχύος και υπογραμμίζω πως αυτό δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα», ανέφερε ο Ακάρ῎

Ο Τούρκος υπουργός στη συνέντευξη έδειξε την ενόχληση της Άγκυρας για τις προσπάθειες της Ελλάδας να πάρει τη στήριξη της Ε.Ε στο ζήτημα της ανατολικής Μεσογείου.

Ο Χουλουσί Ακάρ δήλωσε πως «οι Έλληνες γείτονες μας αντί να συζητούν τα θέματα αυτά μαζί μας για να βρεθεί μια λύση, κάθε φορά πηγαίνουν στην Ε.Ε. για να πάρουν τη στήριξη. Και με δηλώσεις εκτός λογικής με προπαγάνδα και με σχέδια δείχνουν μια διαφοετική πραγματικότητα. Νομίζουν πως θα πετύχουν κάτι με τη στήριξη της Ε.Ε. Δεν γίνεται αυτό! Δεν γίνεται! Ελάτε να μιλήσουμε, να συζητήσουμε, να διαπραγματευτούμε».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version