Δέκα μπουκάλια κρασί σε μία νύχτα ήπιε ο Κιμ Γιονγκ Ουν

28/10/16 • 12:21 | UPD 28/10/16 • 12:21

Δέκα μπουκάλια γαλλικό κρασί μπορντό ήπιε σε σε μια νύχτα ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν  σύμφωνα με τον Ιάπωνα σεφ Kenji Fujimoto.

Ο Fujimoto μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο KBS της Νότιας Κορέας και αποκάλυψε ότι γνώριζε την οικογένεια του Κιμ Γιονγκ Ουν από το 1982 ενώ ισχυρίστηκε ότι παρακάθισε σε δείπνο με τον ισχυρό άνδρα της Βόρειας Κορέας τον περασμένο Απρίλιο.

Στο συγκεκριμένο δείπνο, σύμφωνα πάντα με τον Ιάπωνα σεφ, ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε με έξι γοητευτικές γυναίκες και κατανάλωσε άφθονο ακριβό γαλλικό κρασί. Το ίδιο βράδυ ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας δήλωσε ότι λίγες ημέρες νωρίτερα είχε καταναλώσει «δέκα μπουκάλια μπορντό μέσα σε μια νύχτα»!

Πριν δύο χρόνια η απουσία του Κιμ Γιονγκ Ουν από επίσημες εκδηλώσεις είχε τροφοδοτήσει φήμες σχετικά με προβλήματα στην υγεία του, όπως υψηλή πίεση και ουρική αρθρίτιδα. Ο ίδιος, λάτρης των ελβετικών τυριών, από την περίοδο που σπούδαζε στην Ελβετία, πάσχει από παχυσαρκία, όπως ο παππούς του και ο πατέρας του.

Ο Κιμ Ιλ Σουνγκ, παππούς του δικτάτορα της Βόρειας Κορέας και ο πατέρας του, Κιμ Γιονγκ Ιλ, απεβίωσαν από καρδιακή προσβολή. Στην χώρα, που επί χρόνια βρίσκεται αντιμέτωπη με την απειλή του λιμού, η παχυσαρκία είναι ένα διαρκώς αυξανόμενο πρόβλημα για τα παιδιά και τους εφήβους των πλούσιων οικογενειών.