Το αρρωστημένο παραλήρημα του σαδιστή τραπεζίτη που δολοφόνησε δύο ιερόδουλες [βίντεο]

25/10/16 • 14:36 | UPD 25/10/16 • 14:37

Μέσω βίντεο που δημιούργησε ο ίδιος ο Βρετανός τραπεζίτης  Rurik Jutting ομολόγησε τον βασανισμό και τη δολοφονία δύο ιερόδουλων που διέπραξε στο πολυτελές του διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ το 2014.

Συγκεκριμένα ανάφερε πως:

«Ονομάζομαι Rurik Jutting. Πριν από πέντε λεπτά, σκότωσα, δολοφόνησα αυτήν εδώ τη γυναίκα. Πέθανε εδώ μόνη της. Πέθανε αφού τη βασάνιζα και τη βίασα και κακοποίησα το πνεύμα της με απειλές θανάτου και ακρωτηριασμού. Δεν έχω ξαναδεί κανέναν άνθρωπο τόσο φοβισμένο. Δέχτηκε να φάει κόπρανα μέσα από την τουαλέτα και μετά να μου χαμογελάσει. Τόσο φοβισμένη ήταν. Θα έκανε τα πάντα.

Αυτές δεν είναι οι πράξεις ενός λογικού ανθρώπου. Αυτές δεν είναι πράξεις κάποιου που πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος. Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να νιώθω αηδιασμένος για τον εαυτό μου, θα έπρεπε να νιώθω τύψεις αλλά αισθάνομαι μόνο πείνα. Αρχικά ένιωθα κάπως άσχημα αλλά τα συναισθήματά μου τώρα είναι περισσότερο θετικά. Όταν σνιφάρω κόκα έχω την τάση να κάνω ανοησίες.

Αν και πολλοί μπορεί να θεωρήσουν αυτές τις καταγραφές το ναρκισσιστικό παραλήρημα ενός βασανιστή και δολοφόνου, ελπίζω κάποιος να τις βρει χρήσιμες για την κατανόηση ενός μη φυσιολογικού μυαλού»