Γυναίκα στις ΗΠΑ γέννησε χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος!

23/10/16 • 19:36 | UPD 23/10/16 • 19:36

Όταν η Stephanie Jaegers από την Τζόρτζια των ΗΠΑ πήγαινε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην κοιλιά ήταν σίγουροι πως αυτοί είχαν προκληθεί από πέτρες στα νεφρά. Τελικά, επρόκειτο για κάτι εντελώς διαφορετικό: ήταν έγκυος.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το εύρος των συναισθημάτων που σε πλημμυρίζουν όταν μαθαίνει ότι θα αποκτήσει ένα μωρό σε… τριάντα λεπτά» δήλωσε σε ένα τοπικό κανάλι ο σύζυγος της Jaegers, Michael, συμπληρώνοντας ότι μόνο όταν ακουσαν τον χτύπο της καρδιάς του μωρού πίστεψαν όσα τους έλεγαν οι γιατροί.

Η Αμερικανίδα που ήταν ήδη μητέρα ήδη τριών παιδιών δεν είχε καμία ένδειξη ότι ήταν έγκυος πριν απο τους έντονους πόνους που την έπιασαν. Μάλιστα, οι γιατροί της είχαν πει ότι έχει μπει στην προ-εμμηνόπαυση και πίστευε ότι οποιεσδήποτε άλλαγές στο σώμα της αποδίδονταν στη συγκεκριμένη αιτία.

«Τη μία στιγμή γκούγκλαρα θεραπείες για πέτρες στα νεφρά και την άλλη βίωνα έναν απίστευτο πανικό, ακούγοντας ότι θα αποκτούσαμε παιδί μέσα σε μια ώρα. Οι περισσότεροι γονείς έχουν εννέα μήνες για να προσαρμοστούν στην ιδέα αυτής της ευλογίας», δήλωσε ο Michael Jaegers.