Παππούς για δέκατη φορά έγινε ο Ντόναλντ Τραμπ

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Παππούς για δέκατη φορά έγινε ο Ντόναλντ Τραμπ
Παππούς για δέκατη φορά έγινε ο Ντόναλντ Τραμπ

Η ήδη μεγάλη οικογένεια Τραμπ απέκτησε άλλο ένα μέλος, καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος έγινε παππούς για δέκατη φορά: η σύζυγος ενός από τους γιους του, του Έρικ, γέννησε την Δευτέρα ένα κοριτσάκι.

«Η Λάρα Τραμπ κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που υποδεχτήκαμε στον κόσμο αυτόν την Καρολίνα Ντόροθι Τραμπ. Σ’ αγαπάμε!», έγραψε στο Twitter ο τρίτος γιος του Ντόναλντ Τραμπ.

Το νεογέννητο είναι το δέκατο εγγόνι του 73χρονου προέδρου ο οποίος έχει αποκτήσει πέντε παιδιά από τους τρεις γάμους του. Τα δύο πρώτα, ο Ντόναλντ Τζούνιορ και η Ιβάνκα –από τον πρώτο του γάμο– έχουν αποκτήσει ήδη πέντε και τρία παιδιά αντίστοιχα. Ο Έρικ με τη Λάρα είχαν έναν γιο.

Από τον Ιανουάριο του 2017, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ, ο Έρικ Τραμπ και ο Ντόναλντ Τζούνιορ διευθύνουν μαζί τον Οργανισμό Τραμπ, την εταιρεία που διαχειρίζεται τις επενδύσεις της οικογένειας σε όλον τον κόσμο.

Η Λάρα Τραμπ, 36 ετών, πρώην δημοσιογράφος, ασχολείται κυρίως με τα δικαιώματα των ζώων και μαζί με τον σύζυγό της διευθύνει το Ίδρυμα Έρικ Τραμπ το οποίο χρηματοδοτεί παιδιατρικά νοσοκομεία και άλλα ιδρύματα. Εμφανίζεται συχνά στις τηλεοπτικές οθόνες για να υπερασπιστεί την πολιτική του πεθερού της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version