Συναγερμός στο Ντένβερ λόγω ένοπλης γυναίκας – Έμειναν κλειστά τα σχολεία

17/04/19 • 16:24 | UPD 17/04/19 • 16:30

Newsroom eleftherostypos.gr

Το FBI τις τελευταίες ώρες αναζητά μία 18χρονη γυναίκα που ονομάζεται Σολ Πάις. Σύμφωνα με τις αναφορές την Δευτέρα ταξίδευε από την Φλόριντα στο Κολοράντο και απειλούσε με το όπλο της ενώ αγόρασε πολύ μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών

Συναγερμός στο Ντένβερ των ΗΠΑ στο οποίο έκλεισαν όλα τα δημόσια σχολεία στην περιοχή του μετρό μετά από απειλή που προέρχεται από ένοπλη γυναίκα.

«Σε συνεργασία με άλλες σχολικές περιοχές του Ντένβερ-μετρό, όλα τα Δημόσια Σχολεία του Ντένβερ θα κλείσουν την Τετάρτη 17 Απριλίου λόγω της συνεχιζόμενης ανησυχίας για την ασφάλεια. Όλες οι εγκαταστάσεις και τα προγράμματα είναι κλειστά για την ημέρα. Δεν θα υπάρξουν απογευματινές δραστηριότητες ή αθλητικοί αγώνες », ανέφεραν τα Δημόσια Σχολεία του Ντένβερ στη δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter.

Το FBI τις τελευταίες ώρες αναζητά μία 18χρονη γυναίκα που ονομάζεται Σολ Πάις. Σύμφωνα με τις αναφορές την Δευτέρα ταξίδευε από την Φλόριντα στο Κολοράντο και απειλούσε με το όπλο της ενώ αγόρασε πολύ μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών.

Εξαιτίας αυτών των πληροφοριών κρίθηκε σκόπιμο να κλείσουν όλα τα σχολικά ιδρύματα προκειμένου να αποφευχθεί μία ενδεχόμενη επίθεση σε κάποια από αυτά.

Copy link
Powered by Social Snap