«Φωτιά» στα social media από την συνάντηση Ζάεφ-Σόρος – Τι είπε ο Καμμένος

24/01/19 • 18:44 | UPD 24/01/19 • 19:17

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε με το μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός

«Φωτιά» άναψε στα social media και όχι μόνο οι φωτογραφίες από την συνάντηση του Ζόραν Ζάεφ με τον Τζόρτζ Σόρος που έγινε στο περιθώριο του Παγκοσμίου Οικονομικού φόρουμ στο Νταβός.

Τη συνάντηση την ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ζόραν Ζάεφ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter και όπως έγραψε «Η ένταξη της “Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ και η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση αξιολογήθηκαν ως βασικά βήματα που παρέχουν σταθερότητα και ασφάλεια για τη χώρα και την περιοχή, ανοίγοντας την πόρτα για νέες ξένες επενδύσεις, για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών», αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης της πΓΔΜ.

 

 

Κατά τις συνομιλίες που είχαν, Ζόραν Ζάεφ και Τζορτζ Σόρος αναφέρθηκαν στη σημασία εθνικής στρατηγικής για την κοινωνία και την πολυπολιτισμικότητα και την ανάγκη να υπάρξει εντατική συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών. Στόχος είναι να υπάρξει «αμοιβαία εμπιστοσύνη και επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων και κοινοτήτων στη «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Η αντίδραση Καμμένου

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Καμμένος σημειώνει μάλιστα ότι «όσοι μιλούμε, απειλούμαστε με δίκες», προσθέτοντας πάντως ότι «τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, οι Έλληνες ποτέ».

«Φιλανθρωπικό έργο μέσω ΜΚΟ, μέσω «επιχειρηματικών συμφωνιών»,μέσω χρηματοδοτήσεων δήμων, ΜΜΕ, βοηθά να αλλάζουν συνειδήσεις.Όσοι μιλάμε απειλούμαστε με δίκες.. Τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ», έγραψε ο κ. Καμμένος.

Σε άλλη του ανάρτηση τόνισε ότι:

 

Copy link
Powered by Social Snap