Aμοιβάδα «έφαγε» τον εγκέφαλο 19χρονης

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Aμοιβάδα «έφαγε» τον εγκέφαλο 19χρονης

Από μία αμοιβάδα έχασε την ζωή της μία 19χρονη στη Νέα Υόρκη. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Daily News η Κέρι Στούτενμπουργκ  πέθανε από σπάνια αμοιβάδα του γλυκού νερού, η οποία μέσω της μύτης της εισήλθε στον εγκέφαλο.

Η αμοιβάδα που ευθύνεται για το θάνατό της ονομάζεται Naegleria fowleri, γνωστή και ως η αμοιβάδα που «τρώει τον εγκέφαλο». Ζει σε θερμά νερά , σε πρώτη φάση μολύνει το βλεννογόνο της μύτης, και έπειτα φθάνει μέχρι τον εγκέφαλο και τον καταστρέφει.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version