Διαρροή εργοστασίου στη Γερμανία έστρωσε το πεζοδρόμιο με σοκολάτα [εικόνες]

12/12/18 • 17:58 | UPD 12/12/18 • 17:58

Newsroom eleftherostypos.gr

Η σοκολάτα όταν ήλθε σε επαφή με το σχετικά ψυχρό πεζοδρόμιο έγινε αμέσως στερεή. Έτσι 25 πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο για να την βγάλουν σκάβοντας την με φτιάρια.

Διαρροή σε εργοστάσιο σοκολάτας στη δυτική Γερμανία, οδήγησε ένα τόνο υγρής σοκολάτας να ρέει στο πεζοδρόμιο, όπου και τελικά στερεοποιήθηκε.

Σύμφωνα με το γερμανικό τύπο ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα, που αφορούσε μια δεξαμενή αποθήκευσης έκανε τη σοκολάτα να διαφύγει από μέσα της στο εργοστάσιο DreiMeister στο Westönnen.

Η σοκολάτα όταν ήλθε σε επαφή με το σχετικά ψυχρό πεζοδρόμιο έγινε αμέσως στερεή. Έτσι 25 πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο για να την βγάλουν σκάβοντας την με φτιάρια. Χρησιμοποιήθηκε επίσης ζεστό νερό προκειμένου να μπορέσουν να εξαγάγουν και τα υπολείμματα από τρύπες και ρωγμές.

Ο διευθυντής της εταιρείας, Markus Luckey, είπε στην εφημερίδα Anzeiger, ότι το εργοστάσιο θα επαναλειτουργήσει κανονικά την Τετάρτη. Αν το ατύχημα γίνοτα λίγο πιο κόντα στα Χριστούγεννα, αυτό θα ήταν καταστροφικό για την εταιρεία, δήλωσε ο ίδιος.

Διαρροή εργοστασίου στη Γερμανία έστρωσε το πεζοδρόμιο με σοκολάτα[εικόνες]

Διαρροή εργοστασίου στη Γερμανία έστρωσε το πεζοδρόμιο με σοκολάτα[εικόνες]

Copy link
Powered by Social Snap