Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ στα πιο δημοφιλή βίντεο του 2018 [εικόνες & βίντεο]

07/12/18 • 16:28 | UPD 07/12/18 • 16:28

Newsroom eleftherostypos.gr

Τα στιγμιότυπα του γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ αποτελούν τα πιο δημοφιλή βίντεο για το 2018.

Όπως αναφέρει το Reuters στο προφίλ του στο twitter, τα πιο δημοφιλή βίντεο για το 2018 μονοπωλεί ο πριγκιπικός γάμος του Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ.

Το 2018 φτάνει στο τέλος του και οι ανασκοπήσεις θα πάρουν φωτιά!

Στις 19 Μαΐου 2018 ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μέγκαν Μάρκλ στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο παλάτι του Ουίνδσορ.

Η τελετή τράβηξε τα βλέμματα όπως αναμενόταν και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης δε σταματούσαν να παίζουν τον πριγκιπικό γάμο.

  • Save

Οι περίπου 800 καλεσμένοι είδαν από κοντά το ζεύγος και τη βασιλική οικογένεια και απόλαυσαν τις ετοιμασίες που κόστισαν περί τα 45 εκ. ευρώ.

Ανάμεσά τους το βασιλικές οικογένειες από όλο τον κόσμο, το ζεύγος Κλούνεϊ, η πρωταθλήτρια του τένις, Σερένα Ουίλιαμς, ο ηθοποιός Ίντρις Έλμπα, ο βρετανός τραγουδιστής Τζέιμς Μπλαντ και δεκάδες άλλοι.

Οι ενδυματολογικές επιλογές κυρίως των κυριών με τα πανάκριβα σύνολα και καπέλα κατά το Πρωτόκολλο,  τράβηξαν τα βλέμματα και συζητήθηκαν.

Οι υπόλοιποι είδαμε ξανά και ξανά τα βίντεο της τελετής, της εξόδου από το παρεκκλήσι και της πομπής να αναπαράγονται για μήνες.

Το πρώτο φιλί των δύο ως παντρεμένων έκανε τα φλας να αστράψουν, ενώ ιδιαίτερο ήταν και το στιγμιότυπο του τραγουδιού «Stand by me» που ακούστηκε εντός του ναού από gospel χορωδία του Λονδίνου.

Η συμμετοχή αυτής της χορωδίας αποτέλεσε την καινοτομία του γάμου, καθώς στη χορωδία του παλατιού προστέθηκε μία ακόμα και μάλιστα ενός είδους που δε συνάδει με το γενικό προφίλ.

Η Karen Gibson, αρχηγός της ομάδας Gospel μουσικής δήλωσε μετά το γάμο: Πραγματικά δε μπορώ να σταματήσω να δέχομαι μηνύματα και emails που μας προσκαλούν σε γάμους, συναυλίες και συνεντεύξεις.

Παράλληλα, μίλησε για το ρατσισμό που έχει δεχθεί και για την αλλαγή και θαυμασμό που επέφερε στην καθημερινότητά της από ανθρώπους που τη συναντούν στο δρόμο.

Μετά από αυτό που κάναμε πιστεύω ότι επιφέραμε στη Βρετανία μία πολιτισμική μεταβολή, τόνισε με ικανοποίηση.

Η λάμψη, το παραμυθικό σκηνικό αλλά και όλος ο σάλος γύρω από το ζευγάρι και τη βασιλική οικογένεια με επίκεντρο τη Βασίλισσα Ελισάβετ έφεραν τα βίντεο του πριγκιπικού γάμου στην κορυφή των δημοφιλέστερων για το 2018.

Copy link
Powered by Social Snap