Σκότωσε τη γυναίκα του για να το σκάσει με τον εραστή του [εικόνες]

04/12/18 • 19:51 | UPD 04/12/18 • 23:00

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο 37χρονος σχεδίαζε να σκοτώσει τη γυναίκα του, να απαγάγει το μωρό τους και να μεταναστεύσει στο Σίδνεϊ για να μείνει μαζί με τον εραστή του.

Ένας 37χρονος στο Ηνωμένο Βασίλειο σκότωσε τη σύζυγό του και επιχείρησε να διαφύγει με τον εραστή του στην Αυστραλία.

Ο Mitesh Patel έκανε ένεση με υπερβολική δόση ινσουλίνης στη σύζυγό του και την έπνιξε με πλαστική σακούλα μέσα στο σπίτι τους στο Middlesbrough. Στη συνέχεια προκάλεσε καταστροφές στο διαμέρισμα και την έδεσε με ταινία προκειμένου να φανεί σαν ληστεία.

Το ζευγάρι διατηρούσε φαρμακείο στην περιοχή και ο γάμος τους δεν ήταν ευτυχισμένος, με τον 37χρονο να γνωρίζει συχνά άνδρες μέσω της εφαρμογής Grindr, με τους οποίους ερχόταν σε σεξουαλική επαφή.

Εκεί ο Mitesh γνώρισε και ερωτεύτηκε τον γιατρό Amit Patel. Ο 37χρονος σχεδίαζε να σκοτώσει τη γυναίκα του, να απαγάγει το μωρό τους και να μεταναστεύσει στο Σίδνεϊ για να μείνει μαζί με τον εραστή του.

Ο 37χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο. Στη δικογραφία περιλαμβάνονταν η δραστηριότητά του στο διαδίκτυο και διαπιστώθηκε πως έψαχνε στις μηχανές αναζήτησης πως θα μπορούσε να σκοτώσει τη γυναίκα του, τις παρενέργειες από υπερβολική δόση ινσουλίνης, για πληρωμένους δολοφόνους και για το ποια ποσότητα μεθαδόνης μπορεί να σκοτώσει έναν άνθρωπο.

Ο Patel βρίσκεται αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη. Η ποινή του θα ανακοινωθεί την Τετάρτη.