Φρίκη: Βίασε και σκότωσε 9 μικρά κορίτσια στην Ινδία

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Φρίκη: Βίασε και σκότωσε 9 μικρά κορίτσια στην Ινδία

Ένας 20χρονος άνδρας στην Ινδία ομολόγησε ότι βίασε και σκότωσε τουλάχιστον 9 μικρά κορίτσια ηλικίας τριών έως επτά ετών.

Φρίκη έχει προκαλέσει η ομολογία του νεαρού Ινδού που παραδέχτηκε ότι βίασε και στη συνέχεια σκότωσε εννέα τουλάχιστον κορίτσια τριών έως επτά ετών.

Ο δράστης εργαζόταν ως ημερομίσθιος εργάτης ανά διαστήματα. Τα θύματα τα πλησίαζε προσφέροντάς τους χρήματα ή γλυκά σε χώρους όπου μοιραζόταν φαγητό σε φτωχές οικογένειες.

Ο απάνθρωπος τρόπος που κακοποιούσε τα παιδιά αποκαλύφθηκε από το βοηθό επιθεωρητή και αξιωματούχο δημοσίων σχέσεων της αστυνομίας του Γκουρουγκράμ, Σουμπχάς Μπόκεν.

Ο Μπόκεν δήλωσε: Συνήθιζε πρώτα να σπάει τα πόδια των θυμάτων προτού τα βιάσει. Στη συνέχεια τα σκότωνε.

Το δικαστήριο έχει διατάξει την οχταήμερη, προσωρινή κράτηση του 20χρονου που η δράση του στις φτωχές παραγκουπόλεις πέριξ του Νέου Δελχί έχει προκαλέσει διεθνή κατακραυγή.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version