Τρόμος για την Τερέζα Μέι και τον Σαρλ Μισέλ

Αυτοκίνητο έπεσε στην αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τους πρωθυπουργούς της Βρετανίας και του Βελγίου!

09/11/18 • 15:16 | UPD 09/11/18 • 15:33

Newsroom eleftherostypos.gr

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τουλάχιστον δύο αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί ενώ ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της σύγκρουσης. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ δεν τραυματίστηκε ούτε η Τερέζα Μέι που ταξίδευε αλλά ούτε και ο Βέλγος ομόλογός της, Σαρλ Μισέλ που ταξίδευαν ώστε να επισκεφτούν μνημείο Πεσόντων του Α΄Παγκοσμίου πολέμου.

Ένα αυτοκίνητο έπεσε στην αυτοκινητοπομπή με τους πρωθυπουργούς της Βρετανίας και του Βελγίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για ατύχημα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του Βέλγου πρωθυπουργού. Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά και πήγαν σε κοντινό νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ δεν τραυματίστηκε ούτε η Τερέζα Μέι που ταξίδευε αλλά ούτε και ο Βέλγος ομόλογός της, Σαρλ Μισέλ που ταξίδευαν ώστε να επισκεφτούν μνημείο Πεσόντων του Α΄Παγκοσμίου πολέμου.

Μετά από το περιστατικό οι δύο πρωθυπουργοί επισκέφθηκαν το νεκροταφείο St. Symphorien , όπου πήραν μέρος σε τελετή τοποθέτησης στεφάνων στο πλαίσιο των αναμνηστικών εκδηλώσεων που σημάδεψαν την εκατονταετηρίδα από το τέλους του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι δύο πρωθυπουργοί κατέθεσαν στεφάνια από λευκά τριαντάφυλλα και παπαρούνες στους τάφους των πρώτων Βρετανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στον Α ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.

Copy link
Powered by Social Snap