Το… μετάνιωσε η Στόρμι Ντάνιελς: Αν γυρνούσα πίσω δεν θα έκανα σεξ με τον Τραμπ

03/11/18 • 19:28 | UPD 03/11/18 • 23:33

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Στόρμι Ντάνιελς φαίνεται να... μετάνιωσε για την ερωτική επαφή που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η Στόρμι Ντάνιελς φαίνεται να… μετάνιωσε για την ερωτική επαφή που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η πορνοστάρ δήλωσε σε συνέντευξη της πως αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα έλεγε «όχι» στον μεγιστάνα ενώ δηλώνει πως δεν έχει μετανιώσει που πλέον βρίσκεται στα δικαστήρια για την υπόθεση αφού ζητά απονομή δικαιοσύνης.

«Εξέφρασα τη λύπη μου κι αν μπορούσα να γυρίσω πίσω,θα έλεγα όχι… Αλλά δεν είναι λάθος κανενός», λέει η Στόρμι Ντάνιελς.

«Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων στον κόσμο.Αυτοί που στηρίζουν τις επιλογές τους κι αυτοί που προσπαθούν να κατηγορήσουν κάποιον άλλο», υποστηρίζει η Στόρμι Ντάνιελς εξηγώντας τον συλλογισμό της. «Μέθυσες, πήγες σπίτι με κάποιον από ένα μπαρ. Ξυπνάς το επόμενο πρωί, συνειδητοποιείς ότι έχεις απατήσει τον φίλο σου και ντρέπεσαι. Εκείνη την ώρα σκέφτεσαι: Πρέπει να έπεσε κάτι στο ποτό μου».

Υπάρχει και η άλλη εκδοχή:«Ω γαμώτο. Έβγαλα πάρα πολλά δολάρια και ξύπνησα με ένα άσχημο μάγκα. Λάθος μου. Τώρα, μπορώ να βγω από εδώ χωρίς να τον ξυπνήσω;».

Η Στόρμι Ντάνιελς είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006 ενώ δέκα χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2016, ο δικηγόρος Μάικλ Κοέν της έδωσε 130.000 δολάρια για να μην αποκαλύψει τη σχέση της.