Εκκενώθηκε κτίριο που στεγάζει γραφεία γερουσιαστών στο Καπιτώλιο

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Εκκενώθηκε κτίριο που στεγάζει γραφεία γερουσιαστών στο Καπιτώλιο

Ένα κτίριο, δίπλα στο Καπιτώλιο, το οποίο στεγάζει γραφεία βουλευτών και γερουσιαστών, εκκενώθηκε σήμερα, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο του Κογκρέσου ο οποίος δεν εξήγησε τον λόγο που οδήγησε σε αυτήν την απόφαση.

Η αστυνομία του Καπιτωλίου δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη να σχολιάσει το τι συμβαίνει στο Κτίριο Γραφείο Κάνον Χάους.

Τα περισσότερα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων βρίσκονται στις περιφέρειες τους, καθώς είναι σε εξέλιξη η προεκλογική εκστρατεία για τις ενδιάμεσες εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version