Η Στόρμι Ντάνιελς έδειξε το «μανιτάρι» του Τραμπ [βίντεο]

04/10/18 • 16:14 | UPD 04/10/18 • 16:23

Newsroom eleftherostypos.gr

Κανένα πρόβλημα να αποκαλύψει το μέγεθος του Ντόναλντ Τραμπ εντός του παντελονιού του δεν είχε η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, την οποία φέρεται να έχει πληρώσει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, μετά και την αποκάλυψη για την ερωτική της συνεύρεση με τον Ντόναλντ Τραμπ, η Στόρμι Ντάνιελς βρέθηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, αυτή τη φορά χωρίς κανένα ταμπού να προβεί σε περισσότερες αποκαλύψεις, ύστερα κι από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και των δικαστηρίων μέσα στο καλοκαίρι.

Εκτός από τις λεκτικές της αποκαλύψεις, υπήρξε και μία εξωλεκτική. Αυτή αφορούσε τα προσόντα του Ντόναλντ Τραμπ, με την πρώην πορνοστάρ να μην είναι καθόλου επιεικής απέναντί του.

Ο Τζίμι Κίμελ έβγαλε ένα πλατό με ξύλινα μανιτάρια σε διάφορα μεγέθη και σχήματα και ζήτησε από την Στόρμι Ντάνιελς να του δείξει που βρίσκεται ο Ντόναλντ Τραμπ. Η Ντάνιελς διάλεξε το δεύτερο πιο μικρό, ένα που αναιρεί όσα είχε πει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σε εκείνο το debate με τον Τεντ Κρουζ ότι δεν έχει ούτε μικρά χέρια ούτε τίποτε άλλο πάνω του.

Είναι βέβαιο ότι θα άφρισε από το κακό του μόλις είδε την επιλογή της Ντάνιελς.