Αντιτρομοκρατική επιχείρηση και συλλήψεις στη Βόρεια Γαλλία

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Αντιτρομοκρατική επιχείρηση και συλλήψεις στη Βόρεια Γαλλία
Πυροβολισμοί έξω από τέμενος στην Βρέστη της Γαλλίας – Δύο τραυματίες!

Τρία πρόσωπα συνελήφθησαν, κυρίως για παράνομη οπλοκατοχή, στη διάρκεια αντιτρομοκρατικής επιχείρησης με στόχο την έδρα της σιιτικής οργάνωσης «Κέντρο Ζαχρά Γαλλία» και τις κατοικίες των κύριων ηγετών της στην Γκράντ-Σιντ (βόρεια Γαλλία), έγινε γνωστό από πηγή στην υπόθεση.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης αυτής, ένδεκα πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση στη διάρκεια ερευνών σε σπίτια που πραγματοποίησε η αστυνομία. Παράλληλα πάγωσαν για έξι μήνες τα κεφάλαια της σιιτικής οργάνωσης, σύμφωνα με το σημερινό φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πηγές στην υπόθεση, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε λόγω της υποστήριξης που παρείχαν οι ηγέτες της οργάνωσης σε «τρομοκρατικές οργανώσεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version