Αυτή η φωτογραφία του Μακρόν έχει προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων

02/10/18 • 09:50 | UPD 02/10/18 • 09:50

Newsroom eleftherostypos.gr

Άλλον έναν λόγο για να του επιτεθούν βρήκαν οι επικριτές του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν…

Άλλον έναν λόγο για να του επιτεθούν βρήκαν οι επικριτές του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν…

Αφορμή αυτήν την φορά μία φωτογραφία του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Καραϊβική την προηγούμενη εβδομάδα. Η φωτογραφία του Μακρόν με δύο νεαρούς άντρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Αυτό που προκάλεσε ενόχληση είναι η άσεμνη χειρονομία που κάνει ο ένας από τους δύο νεαρούς.

«Δεν μπορούμε να βρούμε λόγια για να εκφράσουμε την οργή μας», έγραψε η Λεπέν στον λογαριασμό της στο twitter, αναρτώντας τη φωτογραφία. «Η Γαλλία σίγουρα δεν αξίζει κάτι τέτοιο. Είναι ασυγχώρητο».

Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε μία από τις φτωχότερες περιοχές της νήσου Σεντ Μάρτιν, το οποίο ανήκει στη γαλλική επικράτεια. Ο Γάλλος πρόεδρος μετέβη στο νησί για να δει την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης, έναν χρόνο μετά το σαρωτικό πέρασμα του τυφώνα Ίρμα.

Σύμφωνα με το CNNi, o δεύτερος άντρας που φωτογραφήθηκε με τον Μακρόν έχει ποινικό μητρώο, για το οποίο και ο Γάλλος πρόεδρος τον έψεξε. Μάλιστα, καταγράφηκε σε βίντεο να τον μαλώνει για το παρελθόν του.

«Μην κάνεις άλλα λάθη», λέει ο Μακρόν στον νεαρό. «Τελείωσαν οι κλοπές; Μου το είπες. Δεν θα το ξεχάσεις; Η μητέρα σου αξίζει περισσότερα».

Copy link
Powered by Social Snap