Πυροβολισμοί στο Μέριλαντ με πληροφορίες για θύματα

20/09/18 • 17:09 | UPD 20/09/18 • 18:05

Newsroom eleftherostypos.gr

Πολλοί άνθρωποι έχουν πυροβοληθεί σε ένα επιχειρηματικό πάρκο στο Μέριλαντ όπως  μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. 

Πολλοί άνθρωποι έχουν πυροβοληθεί σε ένα επιχειρηματικό πάρκο στο Μέριλαντ όπως  μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι αρχές απάντησαν σε αναφορές για πυροβολισμούς στις 9 π.μ. τοπική ώρα σήμερα. Η επιχείρηση βρίσκεται στην περιοχή των οδών Spesutia και Perryman.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Οι ίδιες αναφορές κάνουν λόγο για δύο αστυνομικούς τραυματίες, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση, ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Το αιματηρό περιστατικό ξεκίνησε με αφορμή έναν τυπικό έλεγχο της αστυνομίας σε κτιριακό συγκρότημα. Κλιμάκιο εννέα αστυνομικών θέλησε να κάνει έλεγχο σε διαμέρισμα, 30 μίλια απόσταση από την Ανάπολις. Όταν οι ένοικοι δεν απάντησαν, τότε οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα, όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν ένοπλο άντρα.

Ο τελευταίος άνοιξε πυρ εναντίον τους και τραυμάτισε δύο από τους εννέα αστυνομικούς. Ο ένας τραυματίστηκε στο χέρι και ο δεύτερος στον ώμο. Στο διαμέρισμα ήταν ο ένοπλος, ο οποίος και συνελήφθημ, καθώς και ένα ακόμη άτομο, το οποίο οδηγήθηκε στο γραφείο του σερίφη ως μάρτυρας, ενώ οι αστυνομικοί διαβεβαίωσαν ότι δεν κινήθηκε εναντίον τους.

Copy link
Powered by Social Snap