Η Μπριζίτ Μακρόν θα κάνει guest εμφάνιση σε τηλεοπτική σειρά στη Γαλλία

13/09/18 • 11:24 | UPD 13/09/18 • 11:24

Newsroom eleftherostypos.gr

Στη μικρή οθόνη αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, πρωταγωνιστώντας σε ένα επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς.

Στη μικρή οθόνη αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, πρωταγωνιστώντας σε ένα επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας, η σύζυγος Γάλλου προέδρου γίνεται ηθοποιός, έστω και για μία ημέρα.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», η Μπριζίτ δέχτηκε να ενσαρκώσει το δικό της ρόλο σ’ ένα επεισόδιο με θέμα την αναπηρία.

Οι Γάλλοι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την σύζυγο του 40χρονου προέδρου στους δέκτες τους το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου σ’ ένα επεισόδιο της μίνι σειράς «Vestiaires» που θα μεταδοθεί από το γαλλικό δίκτυο «France 2».

Αν και όπως η ίδια έχει δηλώσει δεν της αρέσουν ούτε η δημοσιότητα ούτε οι κάμερες, το θέμα της σειράς δεν μπορούσε να την αφήσει αδιάφορη.

Η «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας αποδέχτηκε την πρόταση της τηλεοπτικής παραγωγού Σοφί Ντελός.

Στη σειρά, που ξεκίνησε να προβάλλεται πριν από οκτώ χρόνια, έχουν φιλοξενηθεί διάφοροι αστέρες, όπως σχολιάζει το γαλλικό περιοδικό Closer.

«Ήταν δύσκολο να την πείσουμε», υποστηρίζουν οι συνεργάτες της. «Δεν ξέρω πώς να το κάνω αυτό», είπε αρχικά στην παραγωγό, εξηγώντας ότι «ουδέποτε είχε ενσαρκώσει ρόλο».

Ένα απόσπασμα του επεισοδίου θα προβληθεί σήμερα. Το επεισόδιο, διάρκειας μόλις λεπτών, θα μεταδοθεί το Σάββατο.

«Η Μπριζίτ Μακρόν κάνει αυτό που πιστεύει ότι είναι χρήσιμο… να επιστήσει την προσοχή σε θέματα που είναι αγαπητά γι΄αυτήν», επισημαίνουν οι συνεργάτες της.